Flat Preloader Icon

kattoristikoiden

Kattoristikkot eli kattotuolit- miksi käyttää rakentamisessa?

L

Nopea asennus. Ristikkäiden kattotuolien asennusaika on hyvin lyhyt verrattuna klassisen kattorakenteen rakentamiseen paikan päällä. Keskikokoiset kattoristikot voidaan asentaa yhdessä päivässä
Ristikkäiden kattotuolien asennusaika on hyvin lyhyt verrattuna klassisen kattorakenteen rakentamiseen paikan päällä. Keskikokoiset kattoristikot voidaan asentaa yhdessä päivässä

L

Varastointi on usein ongelmallista rakennustyömailla, mutta ristikkokattotuolit ei tarvitse varastotilaa, koska ne voidaan nostaa seiniin suoraan kuorma-autosta. Kattoristikot ovat parhaita rakennustyömaille missä on rajoitetusti säilytystilaa.

L

Asennus ei vaadi raskaita koneita. Useimmiten ristikkokattotuoleja kuljettava kuorma-auto on varustettu myös nostokurilla, jonka avulla voi ristikkotoinen kattotuoli nostaa seiniin joko yksi kerrallaan tai kokonais pakkauksena.

L

Henkilöstön työaika työmaalla on suhteellisen lyhyt ja klassisen harja-/satulakattoon asentamiseen tarvitaan enintään 2-3 miestä. Nopealla asennuksella ja alhaisilla työvoimakustannuksilla on varmasti positiivinen vaikutus rakennusbudjettiin.

L
Ristikattotuoleiden suunnittelussa käytetty ohjelma ottaa huomioon kaikki kuormat: lumi, tuuli, katto, eristys, kattopalkit jne. Kaikki mahdolliset kuormayhdistelmät on otettu huomioon laskelmissa, mutta asiakkaan pyynnöstä otamme huomioon myös tarvittavat lisäkuormat.
L
Kattoristikot valmistetaan jokaiselle katolle erikseen ottaen huomioon rakennuksen ominaisuudet ja sijaintipaikan. Kattoristikot eivät ole varastotuote tai jotain mitä voi ostaa rakennuskaupasta.
L

Naulalevyristikko käyttökenttä on erittäin laaja. Niitä voidaan käyttää seuraavilla alueilla: vahelaed, satulakatto ja tasakatto, kasvihuoneet, kaarevat ja satulakatto hallit.

L

Ristikattotuoleiden suunnittelema kattorakenne tarkoittaa huomattavasti pienempää puutavaran määrää kuin klassiset katto ristikot, koska ristikkokattojen ristikot on suunniteltu voimajärjestelmään, jossa eri voimat tukevat ja tasapainottavat toisiaan.