Flat Preloader Icon

Kattotuolien tehdas

13 Syytä miksi valita Trustek kattotuolien tehdas

5

1) Meillä on CE-merkintä.

Trusteekin kattotuolien tehtaalla on BM Tradan myöntämä CE-sertifikaatti 2358-CPR-083. Siksi tuotantomme on hyvin tiukasti rajoitettu erilaisiin standardeihin ja normeihin. CE-merkinnän perusteella asetamme laadullemme jopa korkeampia vaatimuksia kuin mitä todella vaaditaan. Kaikki valmistuksen toimenpiteet ja toiminnot dokumentoidaan puun vastaanottamisesta asiakaspalautteisiin.
Tämä antaa sinulle luottamuksen ja varmuuden siitä, että olemme erittäin luotettava yritys, jolla on korkea laatu ja vakaa työsuoritus.
5

2) Olemme Viron kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen

Viron kauppa- ja teollisuuskamari on Viron suurin ja vanhin yrittäjäorganisaatio, joka tarjoaa erilaisia ​​koulutus- ja avustuspalveluja juridisissa (mukaan lukien EU: hun liittyvät) kysymyksissä, ulkomaankaupassa ja tullimuodollisuuksissa.
Tämä varmistaa, että olemme aina ajan tasalla parhaista saatavilla olevista tiedoista ja pystymme sen takia tarjomaan parhaat tuoteet ja palvelut.
5

3) Jokainen kattotuoli on vakuutettu

Pidämme turvallisuuden tunteesta ja haluamme tarjota sen asiakkaillemme ja itsellemme.
Olemme vakuuttaneet kaikki meidän tuotetut tuotteet 100 000 eurolla.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos kattotuolille tapahtuu jostakin syystä kuljetuksen tai asennuksen aikana jotakin, vakuutus kattaa kaikki kustannukset ilman lisäkiistaa..
5

4) Kolmen vuoden takuu

Viron lain mukaan valmistaja on velvollinen antamaan tuotteilleen 2 vuoden takuun. Trustek antaa kattoristikoille kuitenkin 3 vuoden takuun.
Olemme tehneet tuotannon laatustandardejamme jopa tiukempia kuin CE-merkki vaatii. Sen takia voimme tarjota asiakkaillemme jopa pidemmän takuuajan.
5

5) Ammattitaitoinen ja motivoitunut tiimi

Koko Trustek tiimi on täysin sitoutunut siihen, mitä teemme. Olemme koonneet alamme ammattilaiset varmistamaan, että työ tehdään huolellisesti ja laadukkaasti. Olemme valinneet työntekijöitä joiden työ mitä he tekevät on myös niiden intohimo ja harrastus. Siksi koko Trustek-tiimi pyrkii yhteiseen tavoitteeseen. Tämän tavoitteena on täydellinen asiakastyytyväisyys.
5

6) Suunnittelijat ovat aina saatavilla

Meillä on omat suunnittelijat, jotka ovat aina tehtaan toimistossa auttamassa sekä asiakkaita että tuotantoa. Suunnittelijat ovat valmiita haasteeseen ratkaista jopa monimutkaisia kattorakenteita. Parhaan tuloksen käytämme myös parasta ohjelmistoa, joka on kehitetty erityisesti puisten ristikoiden suunnitteluun.
5

7) Asiakasviestinnän/ asiakaspalvelun korkea taso

TStandardimme ovat korkeat myös asiakasviestinnässä. Tyytyväinen asiakas on asiakas, joka saa laadukasta tuotetta sekä ammattitaitoista palvelua. Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla ja pyrimme olemaan aina saatavissa ja vastamaan kysymyksiin. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, olemme kiinnostuneita vain asiakastyytyväisyydestä.
Aktiivinen viestintä ja asiakaskeskeinen lähestymistapa takaavat, että asiakkaan toiveet otetaan huomioon, ne ovat tärkeät ja niitä otetaan huomioon myös tuotannossa.
5

8) Nykyaikaiset tuotantolaitokset ja -laitteet

Meillä on 1200m² nykyaikaista tuotantotilaa, 150m² toimistotilaa ja yli 1000m² ulkotilaa. Tuotantotilat täyttävät kaikki työ- ja paloturvallisuusolosuhteet. Tätä varten on tehty tarkastus
Riskianalyys OÜ toimesta ja Riskianalüüs OÜ on myöntänyt sertifikaatin. Hyvien tilojen ansiosta pystymme tarjoamaan korkealaatuista ja täydellistä palvelua ja tuotantoa kaikille asiakkaillemme.
Voimme tuottaa Viron ja todennäköisesti koko Baltian suurimpia kattotuoleja! Kattotuolimme voivat olla korkeintaan 4m korkeita ja 22m pitkiä. Käytämme tuotannossa automatisoituja ja edistyneitä laitteita, mikä on tuottanut erinomaisen laadun optimoinnin tuloksena.
5

9) Korkealaatuiset materiaalit

Puumateriaalin on oltava CE-merkitty ja sillä on oltava tietty lujuusluokka. Käytämme yksinomaan C24-lujuusluokkaa, joka on yksi alansa parhaista materiaaleista. Puun kosteuspitoisuus on alle 22%, joten se ei aiheuta sallittua suurempaa muodonmuutosta.
Ristikoiden valmistukseen käytetään Mitekin valmistamia karalevyjä. Paneelit ovat kuumasinkittyjä ja täyttävät kaikki vaatimukset, myös tietenkin CE-sertifikaatin vaatimukset.
5

10) Ilmainen kattotuoli projekti meiltä

Jotkut valmistajat haluavat tehdä tarjouksia kolmannelta osapuolelta. Monet kysyvät raha myös projektin suunnittelusta. Meille on käsittämätöntä, miksi asiakkaan on kuluttava ylimääräistä rahaa saadakseen tarjouksen. Jotta tuotantoprojekti vastaisi tuotantomme, Trusteekin kattotuolien tehtaalla on projekti aina ilmainen. Emme veloita asiakasta projektista tai suunnittelusta.
5

11) Toimitus mahdollisimman nopeasti

On luonnollista, että jokainen asiakas haluaa saada tilaamansa tuotteet jo huomenna. Tällä alueella ovat tilauksen toimitusajat yleensä 1-2 kuukautta. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että toimitusajat ovat mahdollisimman nopeida. Valitettavasti tuotannon huipulla tämä on melko vaikeaa.
Keskimääräiset toimitusajat ovat sitten 1-3 viikkoa, mutta myös sen aikana teemme parhaamme tarjotaksemme nopeimman palvelun. Hiljaisemmina aikoina on toimitusaika noin 1–2 viikkoa.
5

12) Tarjoamme kattotuolille lisämateriaaleja ja -palveluita

Täys palvelun tarjoaminen tarkoittaa kattotuolien tuotantolle myös muiden asennukseen tarvittavat materiaali ja palvelu tarjousta. Tämä tarkoita että meiltä voi tilata myös kiinnitys kiinnikkeitä, ruuveja, katto peitteitä, välikappaleita ja muita materiaaleja. Tilaamalla kaikki tarvitsemasi materiaalit yhdestä paikasta säästät aikaa ja energiaa. Lisäksi kumppanimme tarjoavat sinulle myös henkilökohtaisen kattohinnan.
5

13) Asennus- ja käsittelyohjeet

On monia ihmisiä, jotka eivät ole koskaan asentaneet kattotuoleja. Haluamme välttää hankalia tilanteita ja siksi olemme tehneet kattavan asennus- ja käsittelyoppaan, jonka tarjoamme jokaiselle asiakkaalle. Opas on mahdollista myös ladata verkkosivustoltamme. Yksityiskohtainen opas tukee oikeaa asennusta, antaa sinulle lisä varmuuden ja auttaa sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.