Flat Preloader Icon

Palaute

Kattoristikoiden tuotannossa minulla ei ole vertailua, mutta luokitus voidaan silti antaa. Yhteistyön kohteena olivat Tilsi-lastenkodin perhekodit. Positiivista oli ehdottomasti – yhteistyöhalukkuus, mukaan lukien ongelmanratkaisu, sopimuksista kiinni pitäminen, kilpailukykyinen hinta-laatusuhde. Lopuksi totean, että olemme ehdottomasti kiinnostuneita jatkamaan yhteistyötä.
Lauri

”Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Trustekin kanssa. Olen tehnyt yhteistyötä teidän kanssa kolme kertaa ja kaikki on ollut positiivista ja sellaista, että uskaltan aina suositella teitä muille. Mitä voisi tehdä paremmin? :). Jatka samalla tavalla, kehittymässä, mutta älä tule ”ylpeäksi”. Jokainen asiakas voisi aina olla tärkeä aivan kuten tällä hetkellä, vaikka teidän yrityksestäsi tulee entistä kansainvälisempää. Siinä tapauksessa kaikki olisi myös hienoa tulevaisuudessa! ”
Tarmo

Yhteistyö teidän yhtiön kanssa on sujunut hyvin. Suuri etu on, että teillä on oma suunnittelija, joka suunnittelee ristikot nopeasti tarvittaessa. Myös toimitetaan ne asiakkaalle tarjouksen kanssa nopeasti. Sen takia saa tarvittaessa tehdä muutoksia nopeasti ja helposti. Teemme varmasti yhteistyötä myös tänä vuonna.
Tauri

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön vuonna 2016 ja teemme uusia yhteistyötä varmasti ensi vuonna. Kiitos Trustek OÜ sujuvasta yhteistyöstä vuonna 2016! Työ oli nopea ja työn jälki huolellista!
Veiko

Palautteena voin sanoa että olen erittäin tyytyväinen teidän tuotteisiin ja palveluihin. En osaa opettaa mitä voisi tehdää paremmin. Toivomme tulevaisuudessa myös hyvää palvelua ja jos on jotain, sitten voimme kertoa, mikä voisi olla parempi.
Hannes

”Erittäin hyvä asiakaspalvelu, joka ilmene ​​ennen kaikkea valmiudessa suunnitella projekti uudelleen niin kauan kuin se vastaa asiakkaan tarpeita. Tämä on ehdottomasti se yrityksenne ominaisuus jonka perusteella teidä suositella.
Riho

CE-sertifikaatti- 2358-CPR-083 | MRT rakentaminen | MRT suunnittelu EEP003174